TemaTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google hacklendi basligi cok sacma olmus googleyi hackleseler neden arama siralamasiyla oynasinlar direk google.comu yonlendirir kendi sitesine
o zaman gigila sor bakalim mübalağa neymis.
musti_com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cinde kacak olarak googleyi kullananlarin sayisida 1 milyar

O degilde siz bazi seylerin farkinda degilsiniz ve googleyi sadece arama motoru olarak goruyorsunuz.

Teknik olarak google 10 dk hizmet vermesin, dunya kaosu yasar ve telafisi 2 ay surer.

Saniyede googlede yapilan aramanin farkinda degilsiniz tabi, bol keseden atip protesto edelim diyorsunuz

Rica ederim biraz mantiginizla konusun, isinize gelmedimi yada azcik size faydasi olmasin birseyleri kotulemeyi cok iyi beceriyorsunuz.

Googleyi kullanmiyor diyen cin'in 2 milyar nufusu ona bisey yapamiyorsa hadi turkiyede protesto etsin ne yazar ?

Diyecegim o ki, googlenin mantigini bos yere sorgulamayin, sizin o mantiga erismeniz icin nirvanayi gormeniz gerek.

Zaten yaptiginiz elestiriden konunun samimiyetsizligide ortaya cikiyor.

Saygi cercevesinde bende sizi protesto ediyorum
Arkadas bizde farkindayiz işin teknik detaylarini dusunebiliyoruz. Elestirmek samimiyetsizlik olarak ne zamandan beri gorulmeye baslandi anlamiyorum.
isime gelmedigi icin degil benim tepkim, bahsettigim kelimede rekabet etmiyorum, rekabet edilecek bir kelime de degil zaten.

yillardir bu boyle, ilk sayfalari birilerine parselledi gigil, o malum sitelerin gelirlerinden pay aldigini dusunuyorum.