SATILDI.
Merhaba arkadaşlar bugün itibari ile laptobumu satma kararımı aldım. Satma nedenim laptopdan memnunum fakat artık masaüstü bilgisayar alacağım.
Arkadaşlar @Emperor nickli abimize laptobu satmıştım fakat; kargo şirketinin hatası nedeni ile ekranda kırık meydana geldi. Allah belalarını versin. Tüketici hakem heyetine başvurdum.
Bu şekilde laptobu almak isteyen var ise 450 liraya vereceğim. 150 lira ekran masrafı vardır modelini söyleyebilirim. O esnada soğuk lehim olayını hallettirebilirsiniz 20-30 liraya.
Özelliklerine gelirsek:
i5 2410M 2.3 Ghz işlemci
6 GB 1333 Mhz. Ram
2 GB 128 Bit Nvidia Gt540M Ekran kartı
KINGSTON HYPERX FURY 2.5" 120GB SATA3 500/500 SSD - Garantisi devam ediyor.
Zalman ZM-NC3 soğutucu - Garantisi devam ediyor.
Oyun performansı hakkında bilgi vereyim arkadaşlar biraz. Öncelikle bilinçli bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayarı 2 ayda bir temizler ve termal macununu yenilerim. Artı olarak yanında Zalman marka soğutucu kullanıyorum ki gerçekten başarılı. Bilgisayarın kozmetik durumunda sıkıntı yoktur. SSD harici hiç bir değişeni olmamıştır. SSD takmak performansını çok iyi bir şekilde yükseltti. Tek bir sıkıntısı var sadece ses bazen gidip geliyor. Ben dert etmiyorum kulaklıkla oynuyorum. Ama içi açılıp bir temassızlık falan varsa düzeltilebilir tahminim. Bunun haricinde hiç bir sıkıntısı yok tertemiz sıkıntısız laptop'dur.
Bilgisayar'da oynadığım son oyunlar Asas Black Flag, Tom Clancy Splinter Cell Blacklist, Fifa 16, Pes 16 bu oyunları mediumda oynamama rağmen Pes de sabit 60 diğerleri 35-45 fps arası oynadım. Ki yeni çıkacak oyunları da low'da çözünürlüğü bir iki tık düşünerek oynatacağını düşünüyorum.
İstediğim fiyat soğutucu ile vereceğim: 800 TL
Hayırlı forumlar herkese.
http://www.vatanbilgisayar.com/core-...ml#genel-bakis