PlainSense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemdeki kullanıcılar bot mu yoksa gerçek kişiler mi ? Haftalık ve aylık paketlerde kredili sistem mi var ? Günlük sayfa beğendirme oranı nedir ? ( Günlük kaç beğeni gönderebiliyoruz ? )

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler.
Merhabalar, çok PM gelmeye başladı bu konu hakkında, bende yorum olarak belirteyim.

1;
Tamamı türk ve aktif kişilerdir ( siz, biz gibi tamamı aktif ve türk kişiler, sisteme fake yabancı vs kullanıcı alınmıyor. Tamamı facebook tarafından mobil onayı olan, günlük düzenli durum paylaşan kişiler.)

2;
Kredili sistem aktif fakat şuanda kredili sistem satmıyoruz sadece aylık ve haftalık paketler mevcuttur.

3;
Sistemde sayfa beğenirme mevcut değil. Sadece durum beğendirme, yorum beğendirme, fotoğraf, vsvs bu tarz, sayfa beğendirme hariç hepsi mevcuttur. Sayfa beğendirme için özel fiyat veriyoruz, tamamı türk aktif 10.000 kişi 450 TL gibi bir fiyat.