Arkadaşlar merhaba bu konuda çok mağdurum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bir dizi sitem var ve kullanmış olduğum tema'nın yeni versiyonu çıktı ve güncelleme yaptırdık. Geçen hafta salı günü yapılan bu değişiklik sonrası hitleri %40 düştü. Ayrıca konu başlaığında yazdığım gibi bir sorunda var. 24 saat içerisinde siteye yaklaşık 20 dizi, 1 dizi sayfası, 2 kategori, 4 etiket eklendi. Google'da indexlenenler 20 dizi hariç hepsi.
Güncellemeye kadar konularım 1 dk bile olmadan index alırdı, ama şimdi ya almıyor yada çok geç alıyor. Ayrıyetten güncelleme öncesi konularım 1.2. sayfada çıkarken google'da şimdi çok zor indexlenen konular 5.6 sayfada yada bulamadığım başka bir sırada çıkıyor. Eski konularımın sıralamısnda ise bir değişiklik yok!

Sorunun tema güncellemesinden kaynaklandığını düşünerek temacı arkadaşa ilettim, ama arkadaş kesinlikle alakası yok dedi.
r10'daki satış konusua temasını kötülemeden güncelleme sonrası hit kaybı index sorunu yaşayan var mı diye yazdım, kullanan arkadaşlar bilgi alayım diye fakat o mesajımı moderatörlere sildirmiş.

Kısacası çaresiz bir duruma düştüm, bir sürü emeğim şuan hiç oluyor, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.