LEGEND34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pcnizden ip değiştirin Romanya,ukrayna, ya da Twitter aktif kullanıcı sayısı düşük bir konum ve Türkçe şu şekilde form doldurun
Merhaba, Kolay gelsin. Twitter hesabım askıya alındı lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler.
Sonra gelen maillinize aynı şekilde yanıt veriniz

Merhaba, Kolay gelsin. Twitter hesabım askıya alındı lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler.
Twitter hesabım: https://twitter.com/...
E posta adresim: ...........@.........
şeklinde

Bu yukardaki taktiğide Allah razı olsun forumda yardımsever bir arkadaş verdi. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. @deckbayi;

Bu şekilde yapın hesabınız incelemeye alınacak 3 4 gün sonra açılacaktır. Önerim Romanya ipi yapmanızdır.

Geçen hafta konularımı görmüşsünüzdür. Kimden rica ettiysem yüksek rakamlar çekti. Kendisini bu piyasada tek hesap açan kişi olarak gösterdi.
Bu yöntemi kullandım 3 gün içerisinde hesabınız açılmıştır özür dileriz diye mail geldi.

400 500 gibi rakamlar isteyenlere para göndermeyin bu yöntem ile hesabını en fazla 1 hafta içerisinde açılacaktır. Bu konuyu açmayacaktım ama insanlarda vicdan olmadığını öğrendim. Hesabımız bizim için çok önemli olduğu için 400 TL den aşağı istemediler.

Umarım yardımcı olur bu konum Hayırlı Geceler.
Eyw hocam deniyelim de ip hangi program ile değiştiridn adam akıllı değiştiren yok ki