on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öfkelenmiş fevri bir karsr kardeşim..
Fevri bir karar olduğunun farkındayım, ama iftiraya tahammülüm yok. Bu kaçıncı oldu sayamıyorum artık. Ben bir gün de tonla para ile uğraşırken , 25 lira için bu şekilde hakaretler, tehditler, iftiralar ile uğraşmak istemiyorum. 7 yıldır, hep tanıdığım, güvendiğim insanlara iş yapayım dedim, iyi niyet ile yaklaşayım dedim, işitmediğim laf hakaret iftira kalmadı. Gerçek dostlarımı tenzih ediyorum. Bu yüzden, son bir kaç gün içinde yaşanan ve hala devam eden olay bardağı taşıran son damla oldu. Tahammülüm kalmadı artık.

evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyeliği silmeyin hocam,
İş yapmasanızda dursun.
Hocam ben burayı ailem gibi bildim ilk üye olduğum vakitten beri, dile kolay 7 yıl.

Sildirmezsem canım girmek ister, bi beğendiğiniz iletilere , bi off topice bakasım gelir..

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10'da benim gözümde sayılı kişiler arasındaydınız hocam. Sizi ne kızdırdı bilmiyorum ama fevri davranmayın yinede.
Teşekkür ederim hocam, beni gerçekten tanımayan insanlardan duyduğum duyduğum hakaretler, iftiralar aile huzurumu bozdu, eşim zaten rahatsız kaç gündür, bir de bu olanlardan haberdar olmuş, onun üzüntüsü var. Bu nedenle huzurumun kaçmasını istemediğimden ayrılmamın en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Şuan eve bile gidemiyorum tekrar kavga edip tartışmamak için. Ailemin huzurunun daha fazla kaçmaması için..

Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim yerime olsaydın ne yapıcaktın..? Bak ben kalmayı ve kendimi ispat etmeyi sectim, sacmalama ya dur durdugun yerde. Öfke ile alınmış kararlar her zaman zarar verir. Bence bu kararını tekrar gözden gecirmelisin.
Erdal abim, belki haklısın ama inan başımı kaşıyacak zamanım yok, olmadı. Bunu en iyi bilenlerden biri sensin, bana inandığını düşünüyorum, olur da bir gün Denizli'ye yolun düşerse, mutlaka misafir etmek isterim seni. Ama kendi ve ailemin huzuru için r10 ile ilişkimi kesmek zorundayım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:45:59 -->-> Daha önceki mesaj 23:41:19 --

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fevri davranmayın r10 ' un sizin gibi değerli üyelere ihtiyacı var hocam ...
Teşekkür ederim hocam, benim yerime benle ilgili hakaret ve iftiralara cevap vermiş oluyorsunuz. Ama şuan ki en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum, zaten ilgili mail adresine de bu isteğimi dile getiren bir mesaj gönderdim.

saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ofkeyle kalkan zararla oturur. Üyeliğinizi tatil moduna almaniz daha iyi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sadece r10dan ayrılmıyorum. Gerçekten 7 yıl r10 da olmak üzere, toplamda 12 yıldır gerek reel, gerekse internet ortamında reklam işindeyim. Bu işten artık yoruldum, işten demeyeyim, kendini bilmeyen insanlar ile uğraşmaktan yoruldum. Bu nedenle tamamen r10 ve internetten ayrılmamın kendi sağlığım ve ailemin huzuru açısından en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Hayırlı akşamlar..