Artık insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Herkesi tabi ki de dahil etmiyorum. Bu aileden bir çok dostum oldu. Bir çok ticaretim oldu. Ama artık 3 kuruş para için insanlarla uğraşmak, sinir stres yapmak, kendimi yıpratmak istemiyorum. Bu yüzden artık R10'dan gelen ya da gelmiş olan tüm müşterilerin işlerini yapmıyorum. Eğer iş için arayacak ya da yazacak olanlar varsa, rica ediyorum aramasınlar, yazmasınlar.. İnternet ve reklam sektöründen tamamıyla çekiliyorum. Edindiğim dostlarıma selam olsun. 7 yıldır bir çok insanla tanıştım, iyi ya da kötü bir çok iş yaptım, yaptırdım. İş yaptırdığım ya da yaptığım tüm çalıştığım arkadaşlara varsa hakkım helal olsun.

Zaten kendi işimi kuracağım için bu işlerden elimi ayağımı çekmeyi, sadece yakın tanıdıklarıma ve gerçekten dostum olanlara yardımcı olmayı düşünüyordum. Ama son olaylardan sonra bundan da vazgeçtim. İyilikten maraz doğarmış. Son yaşanan olaylardan dolayı ailemin huzur kaçtı. Buda nedenlerden biri oldu.

Uzun lafın kısası 7 yıllık bi geçmişim olan platforma veda etmek istedim, yönetici arkadaşlardan da mümkünse üyeliğimin ve açmış, paylaşmış olduğum tüm konu ve yorumların silinmesini rica edeceğim.

Ayrıca şuan da hiç kimse ile devam eden bir çalışmam bulunmamaktadır.

Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı işler dilerim. Allah'a emanet olun.