osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güçlü bir domainin varsa gerisi hayal gücüne kalmış hocam.
Benden de konuya bir ipucu olsun.
Trust ve citation arttırmak için kendi domainimden örnek vereyim. Daha yeni, çalışma yapmadım ama yapacağım.
Sitemiz seonetto.com
Footer linklerinizi ileri süreçte yani siteniz 3-4 aylık olduktan sonra
seonetto
seo netto
netto seo
nettoseo

gibi kelimelerden alırsanız, acayip derecede otorite sağlıyor.

3 yıl önce açtığım 3 tane site var. bunların hepsi tumblr, wordpress ve blogspot uzantılı.

Çeşitli haber sitelerinden sitenin içeriğine göre haberler çekiyor ve %70 üzeri özgünleştirmeyle sitelerimde yayınlıyor.
.

Bu siteler 3 yıllık olana kadar hep saçma sapan denemeler yaptım üstünde.
Whois backlinkten, imlemeye kadar.
Herhangi bir filtreye uğramadı tabii, uzun zamana yayarak yaptım bunları.

Son senesinde ise sitelerime isim yani marka değerinden linkler aldım.
hepsine 10-20 arası footer / header / sidebar karışık aldım fakat alma stilim hep üstteki gibiydi. linleri hiç silmedim.

bir süre sonra 3 bloğunda trust flowu 50 civarı oldu. citation flow ise 65 civarı.

bu sitelerde örneğin yeni bir film çıktı, çok iyi rekabetler var diyelim. alakasız kategoride de olsa bir içerik ekleyim ilk 20-35 arasından sıralama alıyor.

bu sitelerde film ve oyunlar kategorilerinde de denemeler yaptım.

örneğin bir film düşünün dabbe 6.

bu filmle ilgili 450-500 kelimelik bir içerik oluşturuyorum ama içeriği filmin fragmanını ekleyip oluşturuyorum. film ile alakalı imdb, sinemalar.com ve bunun gibi otoriter sitelere, youtube offical fragman linkine ve varsa vikipedi sayfasına link veriyorum. hem de no follow olarak.

eklediğim içerik içinde oyunculara, yönetmenlere v.s hepsine yer veriyorum ve yönetmen, bir kaç oyuncu hakkında kısabilgiler verip vikipedi'ye linkliyorum.

örneğin bu işi wordpress sitemde yapıyorum.

sonra 2 tane 200-300 kelimelik özet şeklinde film özeti bilgisi ayarlıyorum.

blogspot ve tumblr da paylaşıyorum.

wordpress sitemdeki içerik anında index alıyor google gibi getir yaparak. 3 ila 5. sayfa arasında olduğunu farz edersek, diğer 2 beslemeyle rahat 2. sayfaya geliyor.

2. sayfaya gelen içeriğe 5-10 tanıtım yazısı abanıyorum. kalitesiz sitelerden hem de. bu r10da satılan paketler bile oluyor.

hop 1. sayfada site geliyor 1 k hit