Bloodz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında telefon seçimi yaparken kendi ihtiyacımız doğrultusunda seçmeliyiz. Çünkü IPhone kullanan veya microSD girişi olmayan bir cihaz almak, bunu baştan kabul etmek anlamına gelir ki; iPhone 5S 'de karşılaştığınız sorun da bundan kaynaklanıyor, anladığım kadarıyla.

IPhone, gerek garanti kapsamı, gerek müşteri hizmetleri, gerek kasanın sağlamlığı ve gerekse şık görüntü anlamında dünyada 1 numaradır. Aldığınız zaman hiçbir şekilde pişman olmaz, hiçbir şekilde fazla bir maddi zarara uğramazsınız. Fakat, kaç GB alırsanız alın, sorun aynı olacak ve 2 yıl sonra güncellemenin sonlarına gelindiği zaman, 5S'deki sorunu yaşayacaksınız.

Note 5 ise, Samsung ne kadar iyi olabilir ki diyip tereddüt edeceğimiz bir cihaz. Ancak S4 gibi olmayacağı kesin. Fiyat/özellik avantajı olarak Note 5 seçebilirsiniz. Kişiselleştirme olarak da, fakat IPhone 'un tadı bir başka ya
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Söylediklerinize katılıyorum fakat asıl sorum beni 2 sene götürecek bir telefon olarak özellik/fiyat bakımından hangisini seçmeliyim. iPhone alırsam 64 GB alıcam, Note 5 ise 32 GB alacağım. İkisinde de hafıza kartı kullanmayı düşünmüyorum zaten.