Vera delta almayın diye bas bas bağırıyor esnaflar ve bankacılar hala veramı alıyorsunuz

Ben beko220tr kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim

Tüm bankaların yeni nesil yazarkasa için aldıkları standart ücret aylık 30 TL'dir.Almayan banka yok hepsiyle görüştüm

Yapı kredi bankasıyla çalışıyorum 5 ay oldu..Aylık 3000 ciroya kadar kesintisiz ertesi gün toplam 65 lira veriyorum.Belirtilen ciroya ulaşamazsam herhangi bir kesinti vs olmuyor

PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet arkadaşlar googleden araştırırken yine bizim konuya geldim

Vera delta yazar kasa pos cihazım arızalandı. Aldığım günden beri sadece toplamda 50-70 adet civarında sadece pos çekimi yapmışımdır. 2 kez okuyucu değişti 2 haftada 4 kez arıza kaydı oluşturdum hesap edin. En son gğç kartıyla çip okuyucu arızalandı 300 TL para istenildi lanet okudum kasayı istemiyorum dedim farklı bir kasa arayışındayım.

Sakın almayın vera delta..
GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende araştırayım dedim ilk konu Google'dan buraya geldik..

Kullanmadım ama araştırdğım kadarıyla ingenico en babası gibi durmakta. Beko ve vera-delta sık arıza yaptığını duydum etrafımdaki esnaflardan.İngenico alacam bende de.

İş Bankası ile çalışıyorum. Herhangi bir ücret vermiyorum ama bu akıllılar yazarkasapos için ücret talep edecekler gibi duruyor.

Ziraat Bankası aylık en az 2500TL'lik işlem karşılığında sadece 15 TL alırım dedi hizmet bedeli olarak. Ufak ücret alan ya da özel anlaşma yaptığınız bankalar var mıdır?

Aldıkları parayla kimseyle zengin olmaz ama neden verelim. Zaten puandı, gecikmeli ödemeydi gayet güzel para kazanıyorlar maşallah.