yanlış anlamazsanız birşeyler demek isterim
burada sizi veya bir başkasını ilgilendirmez hangi şekilde ticaret yapıyor zarar ediyor veya etmiyor sağlıyor veya sağlamıyor bu onun ve müşterisi arasındaki sorundur eğer vaad ettiği şeyleri sağlayamıyorsa kalkıpta yazmaz zaten.
Kimse size diyormu 15 20 r410 alıp 180 - 200 liradan neden kiraya veriyorsunuz ozaman sizin yaptığınız işte mantıklı değil değil mi . o yuzden hocam birbirinimizi inciltecek sözler kullanmadan cevaplar verebiliriz.
merak ettiğin birşey varsa bunu özelden sorabilirsin veyahut gidip dgn ile görüşebilirsiniz. nasıl oluyor diye.
Burada yanlış anlayacak birşey yok. Biz R410 diyip R210 kiraya vermiyoruz. Dolayısı ile yanlış anlayan biri varsa sanırım sizsiniz. Öncelikle DGN'de 500Mbit koruma diye birşey yok. Minimum koruma 1Gbit'den başlıyor. Forumda 500mbit yazılımsal firewall diye dedicated sunucuya yazılımsal firewall sattığını iddaa edip satış yapan arkadaşlar da mevcut. Sadece bunlar rahatsız edici şeyler. Yalan yanlış olmasın da ortada nasıl ticaret yapılıyorsa yapılsın gerisinin önemi yok. Ticarette kazanç bazında söylediğim birşey yok. Kimsenin sunucusuna da test etmedik sadece buradaki mantık hatalarını anlatmaya çalıştım. Konuyu daha fazla uzatmayacağım. Arkadaşımız /28 subnet olayını bile öğrendiyse birşey öğrendiği için ne mutlu bize.
Ayrıca firewall'ın tek IP'ye olduğu bence teklifte belirtilmeli. Siz 500Mbit DDOS koruması derseniz adam bunu tek IP'ye mi anlar yoksa tüm sunucuya mı anlar? Şahsen belirtilmediği için ben olsam tüm IP'lerde koruma var sanırım. Eğer cebinizden veriyosanız firewall parasınıda 1Gbit olarak belirtebilirsiniz. Çünkü tekrar söylüyorum DGN'de 1Gbit'den başlıyor koruma.