Merhaba ;

forumdan bir arkadaşa site kodlaması yaptırdık php olarak lakin bağzı hatalar ile karşılaştım birde bağzı değişiklikler yaptırmak istiyorum işi yaptırdımız arkadaşa ulaşamıyoruz uzun süre bekledim lakin cevap vermeyince beklemek istemedim açıkcası uğraşmak da istemedim halböle olunca düzgün bir arkadaşa ihtiyacım var.

Yapılacak işlemler ;

site de dosya indiriyoruz yazılıma içerik mesela film filme youtube fragmanı eklemezsek sorunsuz iniyor lakin youtube fragmanını ekleyince dosya inmiyor.

dosya indirme linki normalde 1 tane ben bunun altarnatifler ile 1 den fazla olmasını istiyorum resimdeki gibi

m720p ve brrip yazanlar normalde indirme şekli m1080p de ki gibi 1 den fazla link eklemek istiyorum.

diğer bir hata ise mesela film dizi falan eklediğimde bunların işte komedi korku vs diye türü var misal türü komedi seçtik Komedi//// böle oluyor resimdeki gibi

bu fazladan çıkan /// işaretlerinin kalkması gerekiyor

diğer bir sorunum ise diziler bölümünde tasarımı yaptırırken unutmuşum ayarlatmayı bir kaç kişi ayarlana bilir demişti tasarım olmaması sorun değil demişti. şöle birşey istiyorum

yukarıdaki indirme sayfasındaki gibi şuanda indirme bölümü lakin ben şöle birşey istiyorum misal dizi 5 sezon işte kutucuklada 5 sezon yan yana vs olsun kişi misal sezon 1 tıklayınca bölümler açılsın sonra o bölüme tıklayınca inme başlasın.

bu dizi kısmını anlatamamış ola bilirim sorduğunuzda daha detaylı anlatmaya çalışırım.

panelde dizi ekleme olayı farklı biraz onu daha basite indirgemek istiyorum bu bölümü panelde gösteririm

bu hataları düzeltmek için istediğiniz ücreti pm yada konu altında belirtirseniz sevinirim.

teklif verecek arkadaşlar lütfen daha sonra ulaşa bileceğim ama farklı iş ama bu site ile ilgili diğer işler de ücretli ücretsiz her türlü desteği ala bileceğim biri olursa sevinirim.