Bugüne kadar hep C# ile masaüstü uygulamalar geliştirdim daha önceki konularımda da söylediğim gibi.
Ama web tabanlı uygulama ya da web programlama ile hiç ilgim olmadı, kendi ihtiyacım da olmadığı için hiç başlamadım.
PHP çok kolay gözükse de ve ne kadar popüler olsa da sonuçta bilmediğin bir dil ile başlamak zor olur, ne kadar PHP + mysql öğrenmek istesem de ASP.NET ile çok daha kısa sürede uygulama geliştirebileceğime inanıyorum. Temel html css bilgim var ama bunlarla bile çok uğraşmadım çünkü ticari sitelerim hep wordpressti.
Artık büyük web sitelerinin ve sosyal ağların bize sunduğu APIleri kullanabilmek istiyorum, örnek site:
http://iconosquare.com , bunun gibi bir instagram viewer uygulaması geliştirmek istiyorum ik etapta. Böyle bir site için hangi dilleri ne kadar bilmek gerekir sizce? C#ta yeterli olduğumu düşünüyorum dolayısıyla ASP.NET biliyor sayılırım, ama bunun haricinde ne yapmam lazım?
ASP.NET + html + css + javascript + mssql (emin değilim) - tam olarak bu beşi yeterli olur mu sizce? Bunlara hakim olursak böyle bir site geliştirebilir miyiz? Yorumlarınızı bekliyorum.