Yorum 1. sayfada sadece olayı yanlış bir şekilde yorumladığınız ile ilgili bir yorum katmıştım aslında.
Şimdi ben avukatı filan değil veya birisini korumasıda değilim öncelikle şunu bir açıklama yaparak konuşmama başlayım.
Yaptığınız yorum bakın kişiyi sanki hizmeti değilde satın alırmış gibi bir tavır ve tepki var ve kullandığınız cümleler genelde argo kelimeye çok yakın ve siz çocuğu bir nevi çalışan olarak kullanmaya çalışmışınız ben parasını verdim gerekiyorsa müşterim ilede konuşur gerekiyorsa benim uşaklığımıda yapar gibi bir tepki veriyorsunuz
burada yapmanız gereken şu olmalı idi eğer sorun var ise bunu bir araya toplayıp ilgiki şahısa gönderip gerekli güncellemeyi yaptıktan sonra sana vermesi gerekiyordu ancak böyle uşak gibi bir tepki gösterirseniz ben şahsen kendi firma bünyemde hizmet alan bir müşteri böyle bir tavır sergilese yapacağım iş al bu senin paran al nereye gidersen git olurdu
öncelike saygı sevgi ve mutlaka seviyeyi korumak gerekirken ve en azından köklü bir firma olduğunuz halde bireysel olarak seviyenizi düşürmeniz hiç hoş değil
Burada benim görüşüm burda showmenlik yapmanız yerine ilgili sorunları not alıp bildirmeniz daha doğru olurdu burada bu showmenlik davranışları yaptıktan sonra burada gözlemleyen kişiler size aa bu haklıymış demez veya ilgili yöneticiler bu adam haklıymış demez tam tersine haklı iken haksız duruma düşersiniz bence benim tavsiyemi görmezden gelmeyinde bir düşünün 2 taraflı çözüme gidilmesi hayırlı olacağını düşünüyorum.
iyi forumlar.
Sizin yorumunuz için bir şey demedim ironik bir cevap atmıştınız.
Diğer yorumlar kaş yapayim derken göz çıkaran cinsten. Fileste yeni güncelleme yapıp bir sürü hata ortaya çıkarıp üstüne bide beni mağdur ederse ben böyle davranırım. Kendisi beni iyi tanıt muhtemelen şikayetten önce de severdi ama bir güncelleme yapıyorsun düzgün yap beni mağdur etme değil mi?
Ben kendisine onlarca kişi göndermedim şuanda çalışanımız gerekli şeyleri yapıyor zaten bazı sorunlu tip müşterilerimiz oluyor onları gönderiyorum ki utku sorunu çözsün diye yani şu 6-7 ayda fileslerde hata çözülmemiş halde taş çatlasın benim yönlendirmem ile 10 kişi gitmiştir.
Beni çileden çıkaran müşterime verdiği cevap, bakın burada hiç şunu yazmadı files hatasız vs vs.
Diğer yazanlar da her fileste hata olur kem küm diyor yav arkadaş ben olmaz mı diyorum? Ama düzeltecek hataları veya güncelleme yaparken yeni hatalar yaratmayacak. Buraya yorum yapan firmalardan kat kat fazla müşterim var böyle bir hatalar sinsilesi durumunda çok fazla telefon ve ticket geliyor yetişemiyoruz.