Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet ama alım yaparken sorunlu güvence yok coinler gitse kime gidiceksin ? hangi merci vs nereye yada bunları bankacılıkta çok gördük
öncelikle coinlerinizin güvenliğini siz exchange siteleri dışında bireysel de sağlayabilirsiniz size kalmış bir durum. Bununla upraşmak istemeyen kullanıcılar ve anlık işlem yapanlar genelde exchange sitelerini tercih eder. ama yatırımcı iseniz ve uzun süreli bir yatırım yapacaksanız bunu siz kendi cüzdanınızı pc nize indirerek ve şifreleyerek güvenliğinizi sağlar coinlerinizin uçma derdi ortadan kalkar.

geçmişte bir çok örneği mevcutur. bir çok büyük exchange siteleri kapatıp gider ve hiçbir şekilde bunun için hesap soramazsınız dünyaca tam olarak tanınan bir digital para birimi değildir. En yakın örneği cryptsy.com sitesi gibi.

Yine herzaman ki söylediğim gibi sizler bankacınızın ve bilirsinizki her işin uzmanı vardır. Bu işlerdede bir uzman vardır.

Benki yatırım uzmanıyım bitcoin konusunda ben bile al sat konusunda öyle ha diyince zıplayan birisi olamadım günlük 100 TL 500 TL 10 TL gibi kar bırakır diyemiyorum. çünkü ilk başlarda hep kaybettim

bu yüzden ben kendi yatırımcı müşterilerime 2 seçenecek sunarım

1. yol alım satımı exchange nasıl yapılır anlatırım kendisi yapmaya çalışır

2. yol yatırın paranızı paranız korusun ve haftalık belli bir para alın gibi.

mesutcandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coinler uçup gitmez ayrıca Tamamen bitcoin sistemi çökerse de bitcoin sisteminin yaratacısı bundan bir kazanç sağlayamaz
Arkadaşın bahsettiği çok farklı bir olay mesut kardeşim o exchange sitelerine güvenemediği için bitcoin şu saatten sonra kaybolup gitmesi imkansız.