Müşteri hizmetlerinde şahıs kendi beceriksizliklerini kapatmak için intikam alıyor. sanki bayii hesaplarına ihtiyacımız var gibi bayi hesabımızı kapattılar.
Uzun yıllar Alantron domain bayilik sistemini kullandım. Bir gün bilmediğim bir nedenden dolayı hesabınız çok aktif olmadığından hesabımı durdurdular. Uzun mailleşmeler sonunda neden durdurduklarını söylediler. Bunu neden en başından söylemediler orası çok garip...
Neyse
Neden şuymuş: Ben mail ya da ticket yolu ile küfretmişim.
Herhangi bir problem yaşamadım neden mail atıp böyle birşey yapayım diye sorduğumda loglarda kayıtlı olduğunu söylediler.
Yine uzun mailleşmeler...Maillerime cevap verilmediği için süreli mail atan taraf ben oldum. İbrahim bey en sonunda beni aradı durumu inceleteceğini mailimin ya da bilgisayarımın hacklenmiş olma ihtimalinden dolayı böyle bir mail atılmış olabileceğini söyledi. İnceleyin logları da görmek istiyorum dedim.
İnceleme sonucu olumlu olursa 2 hafta sonra arayacaklarmış ama olumsuz olur herhangi bir log sunulmadan sisteme tekrar alınmayacağım söylendi.
Böyle saçma bir şey duymadım. Müşterini küfürbaz diye aşağılıyorsun ama hiç bir neden sunmuyorsun...
Böyle kötü bir muamele yaşadım. Telefonla ulaşmak mümkün olmadığı için sürekli mail ile bilgi beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Hizmet tarafında bir sorun yaşamadım. Ama bu olaydan sonra bende güvensizlik veren bir firma olarak kaldı.Çalışmak isteyenlerin bu tip durumları da bilmesi gerekir.