khankurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak şimdi yalana bak yalana otomatik site varmış defalarca aramış var mı LOG kayıtların o kadar operatör muhabbeti yapıyon operatör onaylı

Sen beni aralık ayında aradın muhasebe sizin parayı cepten ödemiş ilgilencez dedin başka da aramadın salıyon destekli salla

ayrıca satışlar 50 tl ve mikrotik olarak işlenmiştir ben hazırım ispatlamaya herşeyi sen kayıtlarla konuş bu arada mikrotik google amcana sor
Bir müşteri düşünün okadar düşünceliki tüm mobil ödeme limiti dolana kadar iş yerine ödemeyi yapıp sonra hatların çoğunu kullanıma kapatıyor hatlar size ait kendinize ödeme yaptınız buyrun buda kayıtları bu ödemeler gelmeye başlayınca ne olduğunu şaşırdık kaç kere aradık ne satıyorsunuz diye internet satıyorum dediniz sonra numaraların sahibi sizin olduğunu ortaya çıktı sahip olduğunuz yada akrabanızındı heralde sahip olduğu operator bayi şirketindeki açık hatları alıp ödemeler yapıp hatları kapattınız paralar tahsil edilemedi hatların %90 da size yada akrabalarınıza ait olduğu ortaya çıktı daha ne yapmaya çalışıyorsunuz bi telekom şirketi düşünün sitesinde google reklamı var siteye girmeniz 2 dk şöyle bi bakınmanız yeticektir