buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada utkunun .... lığını mı yapmaya geldiniz

Burası dingonun ahırı değilse forum kuralları gereği başkalarının yorum yapması yasak. Medeniyet her zaman anadolu coğrafyasında olmuştur ama senin yaşadığın coğrafya da ... yalamak var sadece. Utkuya demediğin laf kalmazdı şimdi işin düştü heralde.

Diğer arkadaşlara da diyorum ben sorunsuz files için anlaştım şuanda 10 taneye yakın hata tespit ettik hepsini not aldırıyorum bizzat utkuya yaptıracağım, buradan söylüyorum parasını verdiğim hizmeti alırım. Hizmeti sağlayamıyorsa yapmayacak !

@UtkuKalender;

Bir daha söylüyorum eğer ki buraya başkalarını gönderirsen seninle ilgili kötü ss ler paylaşmak zorunda kalacağım. Ya işini ADAM GİBİ yaparsın yada bi tarafını yalayanlarla rezil olmaya devam edersin.
Yorum 1. sayfada sadece olayı yanlış bir şekilde yorumladığınız ile ilgili bir yorum katmıştım aslında.

Şimdi ben avukatı filan değil veya birisini korumasıda değilim öncelikle şunu bir açıklama yaparak konuşmama başlayım.

Yaptığınız yorum bakın kişiyi sanki hizmeti değilde satın alırmış gibi bir tavır ve tepki var ve kullandığınız cümleler genelde argo kelimeye çok yakın ve siz çocuğu bir nevi çalışan olarak kullanmaya çalışmışınız ben parasını verdim gerekiyorsa müşterim ilede konuşur gerekiyorsa benim uşaklığımıda yapar gibi bir tepki veriyorsunuz

burada yapmanız gereken şu olmalı idi eğer sorun var ise bunu bir araya toplayıp ilgiki şahısa gönderip gerekli güncellemeyi yaptıktan sonra sana vermesi gerekiyordu ancak böyle uşak gibi bir tepki gösterirseniz ben şahsen kendi firma bünyemde hizmet alan bir müşteri böyle bir tavır sergilese yapacağım iş al bu senin paran al nereye gidersen git olurdu

öncelike saygı sevgi ve mutlaka seviyeyi korumak gerekirken ve en azından köklü bir firma olduğunuz halde bireysel olarak seviyenizi düşürmeniz hiç hoş değil

Burada benim görüşüm burda showmenlik yapmanız yerine ilgili sorunları not alıp bildirmeniz daha doğru olurdu burada bu showmenlik davranışları yaptıktan sonra burada gözlemleyen kişiler size aa bu haklıymış demez veya ilgili yöneticiler bu adam haklıymış demez tam tersine haklı iken haksız duruma düşersiniz bence benim tavsiyemi görmezden gelmeyinde bir düşünün 2 taraflı çözüme gidilmesi hayırlı olacağını düşünüyorum.

iyi forumlar.