bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler, cevap vermeniz yeterli.
1. sırada seo analiz sitelerinden güvenilir ve sayfa otoritesi yüksek olanlar var örneğin similarpages.com DA:32 PA:40 gözüküyor o zaman örneğin bu link kalmalı mı yoksa red mi edilmeli? ya da link verilen sayfanın değerleri mi kontrol edilmeli?
Size link veren sayfanın PA değeri KIRK ise silmeyin
2. blogspot derken aslında açık bir blog yok ortada. site.blogspot.com şeklinde eskiden açılan bir blog, şu anda site kendi özel domaininde yayın yapıyor. site.blogspot.com dan site.com'a yönlendirilmiş gözüküyor. fakat blogspot'un farklı ülke uzantılarının (fr, nl, de, co.uk gibi) site.blogspot.co.uk, site.blogspot.fr gibi site.com'a yani ana siteye yönlendirme yaptığını tespit ettim.
... soru uzun okuyamadım
3. site.wordpress.com aslında bu da bir blog veya site değil, site.com şeklinde domain alınıp blogger'dan içeriklerin taşınması amacıyla kurulmuştu ve böyle bir yöntem izlenmişti. fakat bu site.wordpress.com halen yayında gözüküyor. ve her içeriğin altında site.com şeklinde link var. paravan blog olarak mı algılanıyor acaba?
... soru uzun okuyamadım
4. içerik türkçe ve açıklamanıza göre rss siteleri kalabilir sanırım
Kalabilir
5- uygulama tanıtım siteleri kalabilir anladım
kalabilir
6- seoprofiler.com'dan kontrol ettiğimde bu sitelerin genelinin LIS (Link Influence Score) kısmında 0 (sıfır) yazdığını görüyorum. sanki zararsız gibi ama diğer açıdan paravan site oldukları net bir şekilde belli ve diğer bazı içerikleri müstehcen siteler için hazırlanmış tanıtım yazıları.
LIS değerleri sıfır olanların sitenize faydası olmayacaktır bir kaç tane kalsın doğal gözükmesi için kalanını reddedebilirsiniz. Zararsız olması faydalı olduğu anlamıan gelmiyor çünkü. müstehcen olması da işi daha da negatif kılıyor
umarım faydalı olmuştur daha detaylı bilgiler için sitemde link temizleme vs. ile ilgili tüm yazılarımı okuyabilirsin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 25-01-2016 mesaj 00:01:09 -->-> Daha önceki 24-01-2016 mesaj 23:14:48 --
Cevaplar alıntının içinde gözükmemiş.