@constantine38; İnternet geçmişin ne kadar ki 2. 3 sayfaya tıklamaz gibi bir gaflete düştün? Polemik yapmana gerek yok, sen milletin arkasından konuşursun ben de sana cevap yazarım. Söylediklerimi idrak edememiş olacaksın ki art niyetli olarak görüyorsun. Sen yaptıklarını yazdın bende karşılığını yazdım. Diyorum ki sen bir iş yeri işletsen, karşına da anlamayan birisi çıksa ve bu kişi arkasını dönse, yüzünü ekşitip "nereden çıktı *** bu" diyebilecek birisisin.
İş yapıyorsan severek yapacaksın ki sonuçlarına katlanabilesin. Sevmediğin işi yapıyorsan şikayet edersin. Para kazanmasan kim bilir neler neler söyleyeceksin. Senin gibi insanlar esnaf olamaz dedim. Söylediklerimin arkasında oluşumun nedeni, senin yaşın kadar bu işlerin içinde oluşumdandır...
Ben okuduklarımı ikrar edebiliyorum ama siz yazdıklarını ikrar edemiyorsunuz belli ki. Bu konuda kimseye ne küfür var ne hakaret var. Kimsenin de bireysel olarak arkasından konuşulmuyor.
"nereden çıktı *** bu" burada ki üç noktanın ne anlama geldiğini de anlamadım. Bana art niyetli diyorsunuz ama benim hakkımda art niyetli düşünüyorsunuz. Ben hayatımda düşmanım dahi olsa içimden bile küfreden bir insan değilim. Kendi kendinize polemik ortaya çıkarıp insanlar hakkında ön yargılı olmayın bence.
Ben sadece insanların neden gözünün önünde duran bir şeyi ısrarla okumadığını soruyorum. Daha doğrusu konuyu açış amacım e-ticaret sitem ile de alakalı değil genel. Hani diyorsunuz ya çoğu kişi bilgisayar kullanmayı bilmiyor diye.
@tolgasen; hocamızın nickinde skype kullanmıyorum yazdığı halde günde onlarca mesaj aldığını kendisi söylüyor. Bu mesajları atanların da bilgisayar kullanmayı bilmediğini düşünmüyorum.
Sizinle de bu konu hakkında daha fazla da tartışmaya girmeyeceğim. İyi akşamlar.