netkoLiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumların tamamını okudum da büyük bir kısmı hep evde oturup işi gücü bilgisayar olan tip gibi geldi. Neden mi? Çünkü; dışarıda çalışmış bir insan bilir ki hayatında hiç bilgisayar ile alakası olmayan yüzlerce meslek grubu var. Bu meslek gruplarında çalışan veya iş sahibi bile çocukları için gün gelir bilgisayar alabilir. Google'a bile zor girip bir şeyler araştıran bir insan nasıl olurda sitenin temasından tut, özgün olup olmamasına ya da fiyat/kargo vb. şeyleri görebilir? Neden insanlar her şeye kendi çerçevesinden bakıyor. Hayret ettim doğrusu. İnsanlar, zaman geçtikçe tuhaflaşırlar. Demekki burada yakınanlar dükkan açsalar, adam arkasını dönünce arkasından konuşurlar/yüzünü ekşitirler. Arkasından konuşmak ya da yüzünü ekşitmek yerine biraz delikanlı olup yüzüne karşı söylede görelim... Kusura bakmayın durum bunu gösteriyor. Esnaf olamazsınız. Esnaflık nasıl sabır işi ise bu işlerde böyledir. Kimsenin arkasından da konuşma hakkınız yok.

Şayet, kişiler bilinçli olsaydı ve canlı desteğe bağlanmadan tek seferde sipariş veriyor olsaydı, sizin de işleriniz tıkırında olurdu. Bu duruma göre yüzünüz gülecek, ama sipariş sırasında sipariş olur ya da olmaz, dolaylı yollardan biraz zaman kaybettiğiniz de gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor.

Ne kadar cümle kurarsak kuralım sonuç aynı yere çıkıyor.

Bir tanesi de çıkmış bunları yakacaksın, keseceksin vs. yazmış. Aklı dengesi bozuk bu arkadaşı POLİS-ASKER kardeşlerimize yardım etmesi için Şırnak, Cizre, Sur'a davet ediyorum. EYP tespiti için orada ki arkadaşlarımıza yardımcı olabilir misin?
Mantıklı cevap veren tek insansin hocam.

Tapatalk üzeri mobil Cihazimdan Yazildi, Yazim Hatası Olabilir.