Bu filesleri bende bireysel olarak satın aldım. Daha önce bir çok kişiden files alımı yapmıştım fakat ilk defa bir filesde problem yaşamadım. Diğer aldığım kişilerden sorun olduğun da cevap bile alamazken utku dan sorunsuz çözüm kaynaklı cevap aldım sürekli. Filesde ufak tefek sorunlar tabi ki olabilir zaten bu piyasada %100 sorunsuz files diye birşey yoktur arkadaşımızın da dediği gibi. Ben hiç bir zaman hataları utkuya pat diye yazmadım. Bireysel serverim da user bana xx sorunu var dediğinde not aldım ve yapabildiklerimi kendim yaptım yapamadıklarımı utkuya yazdığım da gecesi güncelleme alıyodum ve geçekten aldığı parayı hak ettiğini düşünüyorum. Bir firma olarak müşteriyi bir başkasına yönlendirmek bence firmanın çok büyük bir ayıbı. O zaman userlerimiz sorun var dediğinde bizde utkuya yönlendirelim

Files de büyük sorun olarak simya + basma sorunu vardı, söylemem ile 2-3 saat içerisin de yeni gücelleme verip düzeltmesi gerçekten işine verdiği önemi gösteriyor zaten. Siz bir mağazadan ürün alsanız ve eve gittiğin de ürünün ayıplı ürün olduğunu fark etseniz ve değişim için veya düzeltilmesi için mağazaya gitseniz mağaza size XX firmasından alıyoruz bu ürünleri gidin oraya sorununuzu iletin diye yönlendirse sizin hoşunuza gider mi? Belki ürünler farklı ama durumlar aynı.