BarisCaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoyu izlemedim canım kardeşim, ben televizyon dahi kullanmıyorum. Anne evine geldim, bi' Okan Bayülgen açıktı onu izledim, öyle düşün. Ancak, söylemek istediğim şey bu tür yarışmaların da, şovların da tamamı ile uyuşturucu niteliğinde olduğu. Maksat sansasyon yaratmak ve insanları koltuklarında, ekrana bakarak uyuşturmak. Ne Türkiye'den, Türkiye'yi geçtim ne de dünyadan haberleri olsun istiyorlar. Bu sebepten ister o video olsun, ister şu video; gerek yok ki izlememe. Az çok neyin ne olduğunu bilen insanlarsak şu forumda zaten, o videonun da içeriği az çok bilinebilir. Velhasıl, senin söylediğin gibi "nedir bu şımarıklık" minvalinde konular açmak, biraz da bu olaya kapılmaktır bence. Bu olaya kapılmanı da, bu tür olaylara kafana takmanı da önermem. Hedefleri zaten kafanı takmanı sağlamak. Hedefleri seni uyuşturmak ve insanların çoğu o hapı çoktan yutmuş durumda.

İnsanlar uzaya çıkıyor, uzayda; su damlacıkları ile, pinpon oynuyor. Yani, dünyada kafanı yoracağın daha tatlı şeyler var. Onlarla uğraş derim.

İyi çalışmalar.
İzlemiyorum zaten bu yarışmayı . Dizi veya başka bir programda izlemem. Sadece her akşam 6:45 ile 8 arası haberleri izlerim . Onu da çeşitli kanallarda izlerim farklı fikirlerde olan kanallardan. Ben sadece şımarıklıklarından ve insanları ezmelerinden bahsettim. Bu videoya da youtubede denk geldim. Arama yerine yazarak izlediğim bir video değil.

Ki bunlara kafa yormuyorum . Su damlacıklarından uzaydan vs bahsetmişsiniz. Sadece olan bir şeye tepki koyuyorum.

Ama anladım bazı insanlarda hep aynı sözler . İşte elin adamı uzaya gitti biz daha bunları kafayı yoruyoruz. Adamlar atom bombası yaptı biz daha terörle uğraşıyoruz vs.

Tek bir söz söylemem gerekirse : Tesiri olmayan yerde, doğru söylemenin faydası olmaz. - HZ . ÖMER

Son postumdur konudaki