sabırlı olmalısınız arkadaşlar sonuçta internet, bilgisayar vs. kullanmayı tam anlamıyla herkes bilmiyor. üstüne bir de piyasa sahtekar dolu olunca insanlar size çeşitli sorular sorabilir ya da bildiği halde mahsus sorup başıma sonradan bir şey gelmesin diye ekran görüntüsü alanda olabilir. bir ara uydu kanallarında görüyordum adam saçma sapan bir soru soruyor mesela elmasıyla ünlü ilimiz hangisidir? cevap: AM_S_Y_ böyle açmış üstüne bir de sözde sürekli ipucu veriyor, bilene bilmem S5 telefon bedava. markayı bile taklit ediyorlar insanları tongaya düşürmek için, ağzında sürekli bedava lafı altta hızlıca ve küçücük vergi kargo vs. masrafları 110 tl millette bilmiyor bedava telefon alacağım diyor, çin malını kakalıyorlar. üstüne bir de ptt ile yolluyorlarsa gönderilenlerin çoğu alıyordur. o paraları nasıl yiyorlar bilmiyorum ama fitil fitil çıkar onu biliyorum. bu bir örnek, telefon şiparisi verenlere gelen kutudan çıkan hıyarlar vs de ortalıkta dolanınca millet netten bir şey almaya korkuyor, alacaksada iyice dibine iniyor. velhasıl ortalıkta şeref haysiyet yoksunu helal haram bilmeyen *********** dolu. burada size düşen esnaf gibi davranıp sabırlı olmak. hayırlı kazançlar..

ayrıca konuda çoluğa çocuğa yaptığını marifet gibi anlatan elemanın yatacak yeri yok, forumda yeri var mı ona da modlar karar versin..