kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tipler birde çağrı merkezini aradıklarını düşünün

Merak ettiğim, online chat ile görüştüklerinden satış çıkıyor mu? Yoksa çoğunluğu yıpratmak için mi yazıyor ?

%30 anca çıkıyor. Site de kapı da ödeme yok. Gelenlerin büyük çoğunluğu kapı da ödeme istiyor. Ürünler kişiye özel olduğu ve bazen de mahsus mu yoksa istenmeyen sebeplerden mi ödeme yapmadıklarından dolayı kapı da ödeme alamıyoruz.

Özellikle bazıları var. Gelsin bakayım beğenirsem alırım yoksa geri gider nasıl olsa para vermiyorum mantığıyla hareket ediyor. Geçenlerde birisi atm den ödeme yapacağım dedi. Aradan zaman geçti mesaj attım atm para mı yuttu dedi. Ondan sonra bankalara borcum var işlem yapamıyorum bende gıcıklığına ödemiyorum, acaba kapıda ödemeli gönderir misiniz dedi. Büyük ihtimalle parası yok ayak geçiyor.

Bir başka kısım da ıncığını cıncığını soruyor gerisi yok. Ben bir düşüneyim de ortak cevap.

okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet kullanıcısı bir çok kişi, İnternet hakkında bilgi sahibi değil. O yüzde bu kadar agrasif fikirli olmamanızı rica ediyorum, kaldı ki siz ürün satıyorsunuz. Müşteri her zaman haklıdır, unutmayın.

İyi de hocam insan biraz da dikkatli olur. Sorduğu şey hakkında bilgiyi görmesi çok da zor değil.