UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah onlar varya ah .. E ticaret sitesinde calistigim donemlerde adamlar sitenin girisinde cikan kossssskocaman bannerda yazan x isimli urunun fiyatini arayip soruyorlardi. inanilmaz sinir oluyordum ama guzelce konusup her detayi tekrar tekrar veriyodum. Is cikisi cep telefonumdan arayip her turlu dini ahlaki ve ailevi unsuruna futursuzca kufur ediyordum. Deneyin fena rahatlatiyor. Bunlari birak birde allahin belasi veledler var. 12 yasinda. Gelmis klavye alicam abi blackwidow nezaman indirime girer diyor. Ulan girmeyecek girmeyecek zaten %10 indirimde goruyorsun iste ........ Cocuguuuuuu diyesim geliyor ama iste ... Diyemiyosun. Cildiriyodum diger calisanlara patliyodum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:55:31 --

Hele bir cocuk vardi. Facebookdan 1200 kusur mesaj atmis. Allahim tek tek yaziyor
Abi
Sa
Abi
Ben
Blackwidow
Alcamda
Falan gibi oyle uyuz oluyorumkii. Allahim lavuk yuzlerce urunun fiyati i sordu. Ulan site var girip baksanaaa. Sonunda dayanamadim. Cocuga kendi hesabimdan yazdim dedim seni bulucam cocuk okudugun okulu numarani falan biliyorum senin varya .... Neler neler. Cocugu buldugum an kafasini gozunu yaricaktim oyle boyle degil. Cocuk neden diyip durdu canim istiyo dedim. Inanmadi dalga gecti numarasini falan tc sine kadar soyledim sitedeki uyeligine bakip. Cocuk korktu tabi ozur diledi falan iyice korkuttum dalga gectim sinirimi cikardim. Zaten benim ofke kontrol sorunum var bunlari yazarken bile oraya buraya yumruk atiyorum. Zaten istende bu yuzden ciktim.

Dostum senin çok acil psikolojik destek alman lazım zira 12 yaşında çocuk hakkında söylediklerin sağlıklı düşünen insan düşünceleri olamaz