Google algoritma getirdiğinde bu algoritma hemen oturmaz. Eğer algoritmalar hemen otursaydı google botlarının siteye tanıdığı süre diye birşey olmazdı. Bu algoritmaların getireceği yeniliklerin potansiyeline ve ciddiyetine göre günlük olarak %0,3 şeklinde devreye girdiğini yada bu yüzdenin değişken olduğunu düşünün. Tabi bu noktada yine bu algoritmanın ne kadar mükemmel olduğunu bilemeyiz. Bekleyip göreceğiz erken konuşmak yanlış olur. Google yapar
Google her zaman spamı desteklemiştir google yapar eder bence geçelim bu cümleleri.
Google news'i getirerek bile spam'a en büyük desteğini verdi. Ne kadar news kayıtlı site varsa hepsi spam yapıyor bunu çok iyi biliyorum.
Milliyet denilen site bile p*rno kelimesinden spam yapip bir çok hit alıyor.

Yani google halleder diye birşey yok.
Halledemiyor çünkü bu algoritmayı amerikan webmasterlarını inceleyip ona göre yapıyor.
Eminim türkiyede yapılan çakallıkların çoğu orada yapılmıyordur. Google'ın dünya çağında ilk kez spama gönderdiği kökleşmiş bir haber sitesi var mıdır dersen Milliyet derim 3 günde çıktı ama türklerin web dünyasındaki spama olan ilgisini en güzel kanıtlamış oldu.
Google her ne yapıyorsa yabancı içeriklerde bu çok güzel işe yarıyor ama türklerde ne yazık ki hayır.
Oda bunun farkında ki adsense de bile türkçe ve çince olmayan ne kadar dil varsa tüm içeriklerine hayvan gibi öderken ne yazık ki türk ve çin içeriklere cücük kadar ödüyor
Ben söyleyim lanet, çöplükten oluşan bir internet ağımız var. Türkçe içerik olupta ben özgünüm diyenlerin %99 ı zaten 1-2 kelime değiştirince özgün olduklarını düşünüyorlar.
İş böyleyken kimse beklemesin yani spamlar düşecek diye. Ya spam yaparsınız yada hiti rüyanızda görürsünüz mantığı 1 sene daha en azından 2017'ye kadar bence devam edecek.