Aslında bunların hepsi bizim iyi niyetimizden kaynaklanıyor. İnsanlara yardım etmek kırmamak adına yaptığımız birçok şeyden kaynaklanıyor.
Ücretsiz olarak destek verdiğimiz insanlar verdiğimiz emeği yok pahasına ücretli olarak satmaya kalkıyor.
Geçmiş zamanlarda birçok bot teklifinde gelindi. r10 da 10 tl ye yapıyorlar siz neden bu şekilde yapmıyorsunuz diyenlere gidin onlarla çalışın demekten başka birşey diyemiyoruz.
Bu işi en güzel, bu işten anlayan, hakkıyla çalışıp hakkını veren insanlar oldukça, bu işler zevk vermeye başlayacaktır diye düşünüyorum.
Para ihtiyacınız olabilir ancak bu sektörü ayaklar altına almayın lütfen.
Hazır sistemler yapmaktan çok özel projeler üretmekteyiz. Piyasada wp joomla gibi sistemler kurup 100 tl ye web sitesi yapıyorlar siz neden bu rakamları istiyorsunuz diye birçok durumla karşılaştık geçmişte. O kişilere hep şunu söylemişimdir.
Ya sizin paranız çok yada yaptığınız işe inancınız yok.
"Az yada çok bir para bağlıyorsanız yazılım projelerine inancınız olmalı ve projenin geliştirilmesi ve tıkanmaması gerekmektedir. Ucuza yaptırdığınız işler bir yerden sonra tıkanacaktır. Bu durumda özel bir yazılıma ihtiyacınız olacak işte o zamana kadar harcanan para ve emek boşa gidecektir diyoruz bizimle çalışmak isteyen herkese. Ufak modüller bile olsa yazılımda çok alt seviyelere düşülmemelidir diye düşünüyorum. Piyasada defalarca 300 500 tl gibi rakamlara defalarca iş yaptırmaktan sa bir defa adam gibi iş yaptırın ki sonradan sorun yaşamayın. Yaptığınız işin kalitesini düşürmeyin asla..."