Hocam ben bu programda istediğim kelimede sitemi bulamıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz?
uygulamaya sitenizin organik trafik alması için ekmek istiyorsanız google arama sonuçlarında ilk 10 sayfa içinde bulunmalısınız.
organichit@gmail.com adresine kelimenizi ve site adresinizi gönderin yardımcı olalım.
Yıllar eve tanışmış ve sisteminizi kullanmıştım. Uzun bir aradan sonra tekrar ihtiyaç duyuyorum. Acaba sorunsuz ve eksiksiz devam ediyor mu..?
bende kullanmayı düşünüyordumda fakat eskisi kadar aktif değil sanırım
uygulama eskisi gibi sorunsuz devam ediyor.
120 binden fazla üyemiz mevcut. üyemizin çoğunluğu aktif ve verim almaya devam ediyor. forumları yoğumluktan dolayı takip edemiyorum.
programın ilk üyelerindenim çoook uzun bir aradan sonra tekrar kullanmaya başladım ama eskisi kadar aktif değil sanırım 20 dk oldu 1 ziyaretçi gönderdi program
tanımladığınız oranda ziyaret alırsınız. günlük 100 ziyaret isterseniz ortalama 20 dakikada 1 ziyaret alırsınız. günlük 10 bin ziyaret tanımlarsanız ve krediniz varsa her 20 dakikada 2000 ziyaret alırsınız. sistem kaynaklı herhangi bir sorun yoktur. krediniz varsa ve limitiniz yüksek ise istediğiniz miktarda ziyaret alırsınız.
6 yıldır devam eden sistemimiz her geçen gün üyelerimize faydalı olduğundan dolayı üyelerimiz artmaya devam ediyor. soru ve sorunlarınız için
organichit@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.