EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıldır birlikte olduğum kız ile sözlenme noktasına kadar geldik Ama doğal olarak evlenme teklifi falan gerekiyor. Bende bu tür konulardan bir hayli uzak biri olarak size danışayım dedim.

Aileler tanıştı, kaynaştı. Söz muhabbetleri geçiyor fakat aramızdaki mesafe bir hayli fazla. Evlenme teklifi etmek için önümde bir fırsat var. 12-16 şubat arası. 14 şubatta teklif etmeyi düşünüyorum. Maddi durumum şuan pırlanta falan karşılamıyor ki zaten pırlantanın yarı ücretini yol ve konaklama masrafına verecem Evlenme teklifi aklımda var fakat işin yüzük kısmını ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum.

Pırlanta harici nasıl bir yüzük tercih edebilirim, sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Kuyumcuya gidip ezik büzük bir şekilde abi pırlantaya para çıkmıyor bana orta halli bişeyler öner de diyemiyorum
Bende evlenme teklif ettiğim dönemde maddi anlamda çok iyi değildim. Onun yerine sanırım 150 tl civarında tek taş görünümünde zirkon vb. taşlı yüzüklerden almıştım. Evlendikten sonra gidip bayıldık bi ton tabi. Sen herhangi bir kuyumcuya gidip tektaş görünümünde yüzük istiyorum de onlar ayarlarlar. Zaten küçük bir çok kuyumcuda (en azından Adanada) hazırda pırlanta tutmuyorlar.

Edit: http://www.goldstore.com.tr/liste/yu...s-model/zirkon

Bak yukarda modeller var.