Ben örneğin yeni bir site açtığımda, sıfır domain üstüne konuşayım,
ilk başta, tüm alt yapıyı kurarım, sosyal medyadan tutunda site içi tüm eklenti ayar seo ne anlıyorsanız, zaten daha site fikri oluşup eyleme geçmeden önce siteye eklenecek makale şiparişini veririm, en az 100 adet.

site yayına başlayınca 100 makaleye günlük 30-40 olmak üzere 2-3 günde tük makaleleri girerim

ardından günlük 2-3 devam ederim düzenli 20 gün sonra backlink paketlerinden satın alırım ana domaine direk çalışırm 100-150 lira olanlardan, zaten etki edene kadar 10-15 gün daha geçer

İlk verdiğim makale şiparişi daha çok güncelliğin yetirmeyecek en azından her zaman lazım olacak bilgiler içermesine özen gösteririm çünkü onlar temel olacak.
site 30-40 günlük olunca, hangi kategoride yükselme olmuş veya ziyaretçi hangi kategoriye ilgi duymuş onu analiz ederim.

sonra sitenin ilgi duyulan veya aranmalar da google nin daha çok öne çıkardığı kategoriye ilişkin 200-300 makale hazırlar ve hepsini larp diye atarım.

50-60 günlük olduğunda daha önce elimde bulunan bloggerlardan ve wordpress bloglarımdan direk link çıkarım.

ne etti 350-400 makale etti ondan sonra 10-15 gün hiç giriş yapmam ve kendi haline bırakırım sitenin oturmasını beklerim.

tekrar 200 makale hazırlar 3-5 günde de onları atarım.

artık bundan sonra link desteği ile devam ederim. 500 makale bir siteyi bir yıl idare eder.

Not: Bu anlatılanlar her sektöre uymaz ve tavsiye değildir. ben böyle yapıyorum.
ayrıca link zararlı, yeni siteye backlink çalışması yapılmaz, birden yazı girilmez, şu yapılmaz, bu yapılmaz, eee ne yapılacak peki bakın bakalım tepede bulunan sitelere nasıl link kasmışlar.

footer link candır millete bakmayın....