DefneMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu baltamılıyorum benimde satış konularım var varsa bir hatam gelip yazarsınız size diyorum ki css benim kodladıgım tema nasıl ücretsiz olur biri çalıp interntte atmış sizde indirmişsiniz diyelim ben diyorum ki bu tema size ait değil satamazsınız sizden ricam tasarımınızı değiştirin bende tüm mesajları silerim.

sitenin bg sini değiştirince tasarım değişmiyor hocam unutmayın
İlk olarak anlayışınız için teşekür ederim. Siz ilk başta sistemi çalmışsınız deyince doğal olarak savunmaya geçtim. Tasarımı edindiğim siteye mail gönderdim tasarımın ücretsiz dağıtılan bir tasarım olmadığına dair. Scriptin tasarımını tamamen değiştiriyorum. İyi günler dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:05:39 -->-> Daha önceki mesaj 18:01:25 --

infoakademi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir pişkinlik bu ya, sitenin tasarımını altyapı mantığını, her şeyiyle kopyalamışsın birde tasarım ücretsiz olsa örnekleri olurdu! Ayrıca arkaplandaki da mock up falan değil! Favicon' undan Fontawesome fontlarına kadar herşeyini çal-mış-sın bukadar net!
Hocam tasarımı başka siteden edindiğimi bir önceki mesajımda tasarım sahibine söyledim ve siteye mail gönderdim tasarımı sildiler. Bu sistemi yazan birisi emin olun o tasarımı çalmaya ihtiyaç duymaz. Ücretsiz dağıtıldığı için tercihim bu tasarım oldu. Konu sahibinin beni uyarması neticesinde zaten gerekli değişikliği yapıyorum. Konu sahibi buradayken ve ben onunla anlaşma sağlarken sizin gelip böyle yorumlar yapmanız size birşey kazandırmaz. İyi günler dilerim.