Şimdi şu şekilde düşünün misal dün gece 1 konu girdim ve manuel olarak google gibi getir demedim, ve bir anda okunma sayısı 19 olunca indek kontrolü yaptım ve sadece 1 dk da indek almıştı. Hemen ardından da hali hazırda bekleyen 3 makaleyi de girdim ve onlarda indek aldı. Demek istediğim botların sitenizde olduğunu görürseniz hemen basın makaleleri.
Şimdi diyeceksiniz ki zaten google gibi getir yaptığımda indek alıyorum ancak google size 500 adete kadar izin veriyor neden hızlıca bitirelim o mantıkla düşünün.
Bugünde bir yazı girdim ancak okunma olmadı yani google botları siteye gelmemiş biz ne yaptık bu kez beklemek yerine google gibi getire bastık ve sonuç indek aldı.
Burada anlatmak istediğim botlara göre hareket etmenizdir tavsiyem biranda girmek yerine belirli saatlere bölmenizdir. Ancak burada da tehlikeli olan bazı uyanıkların sitenize dadanıp indek almadan önce kendi sitelerinde yayınlamaları durumu kötüye sokacaktır.
Çok yanlış düşünüyorsun dostum. Siteni botlara göre değil kullanıcıya göre ayarlaman gerekir. Siteni kullanıcı sevmediğinde bot gelse ne olur gelmese ne olur ? Kullanıcı siteni sevdiğinde zaten botların girmesini beklemeye gerek kalmaz kullanıcı gider beğendiği içeriği sosyal medyada paylaşır bot yine görür gelir sıkıntı yok yani.
Google'ı düşündüğünüz kadar kullanıcıyı düşüneniz siteleriniz zaten marka siteler haline gelmiş olur.
Konuya dönersek günde istiyorsan 1k içerik gir hocam yeter ki kullanıcı o içeriğe girdiğinde bu içerik çöp diyerek çıkıp gitmesin.
Basit bir örnek vereyim sevdiğin bir siteye girdin 10 içerik var ve hepsini gezdin bir sonraki gün tekrar girdin siteye bir 10 içerik daha gördün yine gezdin kafanda bu siteyi zaten sevmiş olursun. Ama arkadaşın kafada gidersen bugün girdin siteye 10 içerik var yarın girdin bir baktın aynı içerikler duruyor üstüne 1 tane konu eklenmiş(sebebi botlar 1 kez gelmiş

) tekrar girmek ister misin ?
edit: bu arada g.g.g 500 sınır doldu ne yapcam şimdi diye düşünürsen
add url linkten sınırsız aynı mantıkta botu çekebilirsin