ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni kart ücretsiz. 2dk içinde kafadan yazmış oynamışsınız. hem yeni kart sanki kaç tl ki bankanın işine gelsin bir insan böyle bir durum yaşarsa kartı kapatır zaten aklına gelen şeye bak.
arkadasım haklısında, kendi basına geldiğini bir düşün paran çalınmış panikleyip muhattap arıyor telefon açıyorsun bankaya ve karsına bir müşteri temsilcisi çıkıyor benim bir bilgim yok nerden çekilmiş ne yapılmış hiçbir bilgisi yetkisi olmayan kişiyle muhattap oluyorsun, sadece benim gibi son işlemlerdeki haraketleri görüyor ve kartı kapatalım diyor oysa ben neden olmuş nasıl olmuş nerde olmuş, ne şekilde olmuşki ona göre önlem alıyım düşüncesiyle arıyorum bilgim yok hadi kartı iptal edelim bir iki hafta yeni kart bekle. bu açıdan bakarsan sevinirim niye iptal etti diye bir lafım yok doğrusu o zaten.

Diğer nokta ise yakın zamanda atm kartımı okumadığı için yeni kart çıkarttım ve 15 tl ücret kesildi. bu sefer kesilmezse onuda buraya yazarım yani sıkıntı yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:12:00 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:24 --

wrecking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartı kullanmadığınız zamanlarda girip enpara.com dan internet alışverişini kapatın veya 1 lira limit belirleyin. Kafanız rahat olur, geçmiş olsun.
bu güzel yeni gördüm bu ayarları sağolasın

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:13:36 -->-> Daha önceki mesaj 16:12:00 --

Kobra_fighterTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her alışveriş sitesi(örn:GoDaddy) 3D secure desteklemiyor bu nedenle Enparada 3D secure bulunmayan webposlara 3D secure olmadan alışveriş imkanı sunmaya başladı bildiğim kadarıyla ve daha sonra güvenlik için Encard'ı internetten yapılan alışverişler için kapatma veya limitlendirme seçeneği getirdi(ayarlar kısmından bu ayara ulaşabilirsiniz).

BKM Express paypal mantığı gibi işliyor, eğer internetten alışveriş seçeneğiniz açık ise kart kopyalamayı yapan kişi BKM Express e kartı tanımlayıp direk 3D secure vs. gerekmeden alışveriş yapabiliyor. Eğer siz ayarlar kısmından Encard ile alışveriş seçeneğini kapatsaydınız, bu mağduriyeti yaşamazdınız. Ben internetten alışveriş yapacağım zaman 1 dakikalık Encard ile alışverişi açıyorum daha sonra hemen kapatıyorum.

Geçmiş olsun, umarım paranızı geri alabilirsiniz.
evet bu dediğiniz mantıklı kesin böyle olmuştur, bende yeni gördüm ayarı sayenizde hemen kapattım keşke sanal kartıda olsaydı