Konu
Bu ürün sahte mi arkadaşlar?
21-01-2016, 12:06:48
Ekpyrosis
robben678 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocam şimdiden çoook teşekkür ediyorum o halde. Sizin cevabınız sonrası ürünü kullanmaya başlayacağım. Memlekete de yolculuk var zaten, sıkıntı yaşamak istemiyorum. Arkadaşta dönüş yapmadı, yoğun herhalde o da bilemiyorum. Bari ürünün kalitesinden emin olayım da, dönüş yaparsa ona göre bende cevap vereyim. Geceden beri gerginim, aleti de kullanamadım. Sizin için tekrar açtım şimdi, normalde tamamen paketleyip bırakmıştım hemen.
Her açıdan çektim ürünü. Gerçekten çok hassas bir konu benim için. Sorun yaşamak istemiyorum. Umarım kesin bir kanıya varabilirsiniz değerli hocam
Bu arada bir de sorum olacak;
ürünün kendisini şarj ederken, içinden çıkan USB kabloyu mu iPhone adaptörüne takip prize takıyım yoksa direk iPhone kablosuyla mı? Aynı şekilde ürünü telefona takıp, telefonu şarj etmek istediğimde bu işlemi ürünün içinden çıkan USB kablosu ile mi yapmak daha sağlıklı yoksa direkt iPhone kablosuyla mı yapmalıyım? Bunu da belirtebilirseniz çok sevinirim.
Ürünün orjinal güle güle kullanabilirsin. Telefonunu kendi kablosu ile şarj etmen daha sağlıklı olacaktır