Onu izlemiştim, riskli bir ameliyatmış. Kadınlarklubunde okudum birkaç bayan arkadaş olmuş olumlu sonuçlar almışlar. Ama Prof. doktorlara olmak gerekiyor, 1-2 mm kayma ile sinirler kesilebilir, felç, hissizlik olabiliyormuş.
Üstadım son durumunuz nedir?
Bugün bezmialeme gittim, 4 farklı doçent prof mrof hepsi inceledi muayene ettiler sadece alt çene ameliyatı olacağımdan ve bu durumu kolaylıkla düzeltecekler'inden bahsettiler. İlk süreçte 3 yıl boyunca tel takacağım ardından alt çene ameliyatı olacağım. Lakin anlamadığım doktorlar oldukça çok ilgiliydi önceden yüzümüze bile bakmaz olan doktorlar bu sefer ise benden numaramı istedi, kendi hastalarından bahsettiler ve beni sürekli takip edeceğini sürekli irtibat halinde olacaklarından bahsettiler. Ardından haftaya gömülü olan 2 dişimi çektikten sonra temizlik yapılacak ve önümüzdeki ay içerisinde tel takılacak. Lakin ameliyattan korkuyorum, ilk hafta bir şey yiyemeyeceğim'den şırınga ile besleneceğimden bahsettiler lakin ameliyat sonrasından korkuyorum.
Benimde alt çenem önde ve sol tarafa doğru kaymış şekilde.
Not: Sadece bezmi aleme gitmedim, 6-7 tane farklı doktora gittim hepside ameliyat şart dediler tel ile düzelmez dediler. Sadece bir doktor düzelir dedi onda da muayene sonrası ağzım mikrop kaptı muhtemelen başkasında kullandığı aletleri bende kullandı onuda şikayet edeceğim.