tarkan79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linux olacak, site php wordpress woocommerce.
Wordpress ve Woocommerce kulanıyor isen, server konfigürasyonu çok iyi olan bir host lazım.Bazı woocommerce temaları ,sitebnin çok yavaş çalışmasına sebep olabiliyor.

Bende, geçenlerde, temanın tasarımını çok beğendiğimden themeforesttan bir tema aldım, tasarım süper ama, inanılmaz yavaş çalışıyor, türkiyede birçok hostta denedim olmadı, en sonunda yurtdışındaki bu hostu tavsiye üzerine denedim,şimdi herkeze tavsiye ediyorum.

Server tarafında çeşitli cache ve eklentilerin özel olarak konfigüre edildiği,bir host tavsiye edebilirim.

Wordpress Hosting

Yukarıdaki linkteki hostta, "grow big " planını alırsan, hem siten çok hızlı çalışır hemde, sadece email için konfigüre edilmiş 3 adet ayrı serverları var.

"Grow Big " planı haricinde daha ucuz olan planda, email yönetimi,bu kadar gelişmiş değil.

Ben kendi woocommerce e-ticaret sitemde, bu hostu kullanıyorum, eğer istersen özelden referans verebilirim, bakarsın.

Not: Hosting şirketlerinin linklerinde, bana ait promosyon kodu mevcuttur,satın almanız durumunda bana ufak bir katkı sağlayacaktır.
Tavsiye ettiğim hosting şirketleri,halihazırda aktif olarak kullandığım ve gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim şirketlerdir.