sesusera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birazda Olay yazılımcılarda bitiyor 10-20 liraya bot yazan arkadaşlar mevcut forumda ihtiyacı vardır yoktur yazar bilemem ama bence yazılmamalı.

Bilgili ve kaliteli bir yazılımcı şahsi kanaatim 10-20 liraya iş yapmaz zaten o kişi tarafından yazılan veya satılan yazılımları alıp inceleyin farkı göreceksiniz ama müşteriye bunu anlatamazsınız tabi.

zekiMuren() diye fonksiyon olur mu ? bu arkadaşlar da var ..
hocam biz ne ettiysek iyi niyetimizden ettik. müşterilere hep iyi yaklaştık hiç katı olmadık tüm isteklerini büyük küçük demeden memnun edelim diye hallettik, halletmeye çalıştık. ama piyasada eskiler tutulmadıkça, ucuzcular tutuldukça zekiMuren diye fonksiyonda oluuuur, ibrahimTatlises diye yazılımlarda olur. artık yeni arkadaşların kafasındaki fikir şu; veritabanı işlemlerini yapabiliyorsam, yönetim paneli yazabiliyorsam her işi alırım yaparım. şu 10 lira bu 20 lira. sadece yazılımda değil bu tasarımda da öyle. 15-20 liraya logo yapıyorlar. çok iyi logo çizerim, özellikle bunun için aletler aldım ama sağolsunlar beni o iştende soğuttular. yakında 10 liradan eticaret, 5 liradan cms, 2.5 liradan özel istek yazılım ve 1 liradan logo satıcam...