zcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orjinal ürün kodu kopyalanıp sahte ürünlere yazdırılmış mı onu kontrol ediyor. 1 Çıktıysa orjinaldir herhalde.
Çinde mesela bugün 10 bin tane çakma powerbank üretiliyor. Bunların hepsine orjinal bi ürünün hologramı koyuluyor böylece ürünün sahte olduğu belli olmuyor. Yalnızca güvenlik kodu doğrulaması olsaydı o 10 bin ürün orijinalmiş gibi gözükecekti. Xiaomi akıllıca bi hamle yapmış, böyle bir çözüm bulmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=0dlrdlZoP1M
1 çıktı hocam. Yani direk ekran aldım zaten sıkıntı olmaması için. Diğer denemelerimde de bu sayı 2, 3, 4 diye artış gösterdi. Benim takıldığım nokta; hem satış yapan arkadaş konusunda hemde Youtube üzerinde bu ürünü kullanan teknoloji kurtları ''mavi tik'' olayına bağlamışlar tüm orijinallik durumunu. E bende de o yazıda mavi tik çıkmayınca bayağı kafam karıştı haliyle. Bu video biraz olsun rahatlattı içimi ama yine de tam emin olamadım. Arkadaşa da özelden yazdım zaten. Artık nasıl bir dönüş yaparsa, ona göre hareket edeceğim. Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum...

Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman kardeşim dikkat et, sonra Göteborg ile eşleşmeyelim finalde.
Aaaah ahh abi senden bekledim kaç gün ama dönmeyince bir şekilde bulmaya çalıştım işte. Arkadaşa da özelden yazdım dün gece zaten. Hayırlısı bakalım ya of

CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edipcan anladigim kadariyla (ki telefondayim cok göremiyorum ) ürünün orjinal. Çünkü orjinal olmasa kodu girdiğinde boyle bir urun bulunamadi falan derdi ama aradigin kodun powerbank oldugu yaziyo. Performans olarak da sikinti yoksa takma kodu falan kafaya

Mobilden gonderildi yazim hatalari olabilir.
Performansını denemedim abi ya. Eğer ürün sıkıntılıysa, direk aldığım arkadaşa göndereyim diye aynı şekilde geri paketledim. Ticari konularda bayağı hassas oluyorum sanırım. Arkadaşa da o telaşla uzunca bir mesaj attım zaten, neyseki her zaman saygılıyım da sorun olmayacak aramızda Youtube'de sürekli olarak ''mavi tik'' çıkacak diyorlardı. Zaten ürünü aldığım arkadaşta sorgu kısmında mavi tiki görüp ürünümüzün orijinal olduğunu anlayacaksınız falan yazmıştı. O yüzden bayağı moralim bozuldu işte. Neyse ben yine de arkadaştan dönüş bekliyim, ona göre kullanırım gerekirse. Telefonum kendimden bile kıymetli de