Valla samurat2000 arkadaşın yorumunu okurkan aha ben aha valla banada böyle oluyor diye diye okudum.
Haber sitesi için 1000 lira şuan lisans ücreti sadece. İnsanlar lisans ücretlerini vermeden yazılımı yazdırmak istiyorlar.
Ya yeri geldi bizde çok indirdik fiyatları, durumumuz sıkışıktı, kredi kartı borcumuz vardı vesaire vesaire ama bunu 3 gün için yaptık. Durumumuzu düzelttikten sonra yine aynı fiyata geçtik. Piyasanın ırzına geçmedik. Ben hatırlıyorum 2 yıl önce buradan 150 liraya tasarım yaptığımı. Şimdi biri gelmiş bana diyorki 150 liraya html tasarımımı cms yaz ona giydir. Ya akıl sır erdiremiyorum.
400 TL aylık nedir ya lütfen. Kendime ait tüzel kişilik adına veya şahıs şirketim adına imzalayabileceğim bir sözleşmem var ellerimle yazdım 1 hafta boyunca ama daha 1 kişi bile imzalayalım demedi şu r10 dan. Madem işin var a .... vergi levhan nerde. İmzala sözleşmeyi ödememi yap başlayalım ne laga lugaya giriyosun yok şu iş basit kısa sen beni dolandırcan falan.
Vallahi billahi tak etti bak 3 yıl 4 aydır üyeyim az değil bu zaman. insan 3 yılda kendini çok eğitir çok geliştirir. r10daki işverenler niye kendini geliştiremiyor hala takılı kalıyor ?
çözüm ne olmalı ne yapmalıyız ?
bence çözüm şu : tckimlik ile kayıt olunmalı ve mesela script istek forumu, arkadaş sınavla verin işi ya. bi betik yazın onu çözelim öyle verin işi. ama gözünü seveyim işini bilen bi adama verin şu işleri ya.
ben neden sizi dolandıran adamın kahrını çekeyim sizden. banane vermeseydin, dökmeseydin 100 lira 100 lira millete yaptırsaydın adam gibi 1000 - 2000 liraya birine. zoruma gidiyor arkadaş