Merhabalar,

Her konuda aynı muhabbeti görüyorum ve teklif bile vermekten tiksiniyorum. Kimse benim işimi basit göremez. Basitse madem siz işverenler neden buraya gelip konu açma gereği duyuyorsunuz. Eğer iş gerçekten basitçe özel mesajla ücretsiz halledecek bir sürü kişi var zaten. En basitinden konuya değinirsek, buraya gelip çok basit iş diyip linkedin i örnek verenler var. Ya gözünüzü seveyim vereceğiniz parayı kırmak için şu kadar basit bu kadar basit demeyin. Neyse paranız üstünü ben vereyim kağıda değil emeğe önem verin. Artık her konuda şu basit iş bu bu kadar zaman alır muhabbetinden sıkıldım. Çocuk yuvası değil burası bırakın herkes kendi işi hakkında yorum yapsın. Kolaysa basitse ona göre değerlendirin teklifleri. Her teklifte proje gidişatı yazılır zaten kolay mı basit mı herneyse o zaman değerlendirin.

Amacım kimsenin şahsına laf değildir. Sadece bu işi eziyet haline getirmeyin, işimi severek yapıyorum ben bile şu güzelim r10dan bu muhabbet yüzünden bıktım. İnsanların işlerine saygılı olun,duyarlı olun.