Amway köklü bir firmadır ve saadet zinciri ile alakası yoktur. Ayrıca sisteme giriş için parada ödenmiyor.
anway girişte para ödenir sana tanıtım ürünleri verdiğini iddia eder. aynı şekilde kyanide de sana 6 aylık ürün veriyolar. günlük pakette 2 bin tl karşılığında ve amacları ürün satışıdır üyelik vermek değil size hep üye yapmak isteyenler gelmiş. önceliği ürünü satıp komisyon almaktır.
benim şuan calıştığım patronum yapıyor. bana 1 aylık deneme için verdi. ben kullandım. şöyle diyeyim gece 3de yatıp sabah 8de derse gittim ve yorgunluk hissetmedim ama şöyle birşey var. Benim maaşım belli gelir durumum belli sırf kendimi dinç hissedeceğim diye 350 tl böyle bir gida takviyesine vermem.
ayrıca ürünü tanıtanlar hep yanlış tanıtıyor. millet çakallık derdinde milleti üye yapayım ben yatayım millet çalışsın. bu mantık işi değil. bizim ofise cok sayıda kyani satıcısı geliyor hepsi aynı mantık calışıyor. Gıda Takviyecisi, Spor Salonlarıyla anlaşıyolar ürün satarak gelir elde ediyor ve direk satıştan elde ettikleri içinde gayet doyurucu miktarlarda yoksa gel seni üye yapayım sen calış onu üye yap bu yemez.
yıllık 600 -700 Tl gibi gerçekci bir rakamda ürünü satsalar ve sistemi daha kontrolu kursalar bence daha cok kazanırlar.