15+ Yıllık Web tasarımı ve programlama Tecrübesi ile
İşleriniz Kesinlikle işi bilen, Kaliteli Parmaklardan geçecek...
Bu iş benim Ana ve tek mesleğim işlerinizin yarım kalması, eksik olması gibi sorunlarla karşılaşmayacaksınız..
Ünvanım:
Senior Front End Developer PSD TASARIMINIZI BİREBİR DÖKEMİYORLAR MI?
HENÜZ PROFESYONEL BİR ARAYÜZ GELİŞTİRİCİ İLE TANIŞMAMIŞSINIZ..
* Türkiye de Gerçek (bu işin detaylarını bilen) "Front end developer" yani "Arayüz geliştiricisi" bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az..
Yazılım uzmanı veya tasarım uzmanı olup front end yapıyorum diyen adama arayüz yazdırmak sizi kesinlikle hüsrana uğratacaktır.
* Tüm işlerimiz W3C Standartlarına uygun ve kod hatalarına karşı garantilidir.
* Kodlama yapılırken En son Teknolojiler kullanılmaktadır. (HTML5, CSS3,
Javascript/Jquery, ..)
* Döküm Seoya uygun halde kodlanır.. Google Pagespeed kriterleri kontrol edilir. ikonlar CSS Sprite tekniği veya vektörelse font ikon a çevrilerek kullanılır. Bu sayede sitenizin hızında gözle görülür artışlar olur ve arama motorlarında daha üstlerde yer alma şansınız olur...
Referanslardan bazıları (Çoğunluğu Responsive Mobil Uyumlu )
Büyük Projelerde de yer aldım. bireysel işlerde yaptım. bu böyle olmaz mantığıyla değilde, hep çözüm odaklı çalıştım..

Uygun Fiyata aldanıp iş yaptıranlara kısa bir not:
baştan sağma yapılan sadece sizin görebilmeniz adına oluşturulan kodlar uzun vadede size faydadan çok zarar sağlayacak memnun kalmadığınız için tekrar kodlatmak zorunda kalacaksınız.. Ucuz diye yaptırdığınız iş size
ZAMAN, EMEK, PARA kaybettirecek sizi işten soğutacaktır.. Lütfen eğer işinizi önemsiyorsanız üçü, beşi hesaplarken bir kez daha düşünün işinizi işi bilene teslim edin..