Magento yazılımını neredeyse ilk çıktığı günlerden bu yana kullanıyorum, açık söylemek gerekir ise, hızlı çalıştıran Türk firmasına pek rastlamadım.
Bir sitem Türkiyede bir hosting şirketinde, hızlı çalışıyor fakat, ziyaretçi sayısı 10-15 kişiye çıkınca site yavaşlıyor ve hosting firması ufak ve yeni bir firma, daha nekadar açık kalır kestirmek zor, daha öncede birçok ufak ve hızlı hosting şirketleri ya kapandı yada hizmetleri bozuldu.
Bu sebeple, yıllardır kendini ispatlamış firmaları öneriyorum.
Konunuzda bütçe belirtmemişsiniz , fakat size şuanda hosting hizmeti aldığım bir firmayı gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Hızlı Magento Hosting
Yukarıdaki linkteki Grow Big Planını tercih ederseniz, ssd disk ve magentoya özel cache destekleri ile, siteniz çok rahat bir şekilde, gelen trafiği kaldırır.
Eğer bütçem var, dünyadaki en iyi magento hostingi istiyorum derseniz ,
En iyi Magento Hosting
Yukarıdaki linkte, SIP 100 Başlangıç paketidir, SIP 200 ise ,sitenizi maximum performansta çalıştırır.
Projenizin büyüklüğüne göre planlardan seçim yapabilirsiniz.
Yukarıdaki hosting şirketlerini, rahatlıkla , wordpress hosting için de kullanabilirsiniz, ikisininde wordpress hosting planları mevcut.
Not: Hosting şirketlerinin linklerinde, bana ait promosyon kodu mevcuttur,satın almanız durumunda bana ufak bir katkı sağlayacaktır.
Tavsiye ettiğim hosting şirketleri,halihazırda aktif olarak kullandığım ve gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim şirketlerdir.