Tüh ya ben aynı blogger a kurmuştum paravanları hata yapmışız demekki.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:31:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:42 --
1 - Aynı VPS'de barındırsan bile ayrı ip olayı, SEO hosting diye tabir ettiğimiz biraz tuzlu ama etkili host paketleri olabilir, Yanlış hatırlamıyorsam paylaşımlı SEO hostingler işinizi görecektir.
2 - Who is açık olabilir, Ama siz GODADDY'den farklı kişileri gösterebilirsiniz. 50 Sitelik bir ağ kuracaksanız "2-3 domain aynı kişiye ait olacak şekilde ayarlayabilirsiniz."
3 - WM TOOLS'a "Mozilla Portable" olarak kullanır ve hemen hepsini domain gibi 2-3 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
4- Sağlam Ücretsiz temalar kullanabilirsiniz. "Point, Hueman, Hiero" gibi temalar tercih edilebilir.
Not: Paravanlara biraz özen gösterdiğiniz takdirde o sitelerden bile reklam geliri sağlayabiliyorsunuz ama "Ciddi anlamda emek isteyen bir ağ projesi olacaktır."
Benim görüşlerim bunun üzerine yani eklemek isteyen arkadaşlarda ekleme yaparsa bilgilerimizi genişletebiliriz.
Paravan bloglarda ki makalelerin anlamlı olması gerekiyor mu ? Spin ile halletsek sorun olur mu ? Son olarak paravanları nasıl bağlamalıyız ?