İki günlük bilgi ile değil, 2 yıla yakın test süreci ile yazılan bir analiz bu. R10'da sitelerim bunlar diye şov yapanlardan olmayınca, sektörden uzak sanmayın insanları. insanları aşağılamaya çalışmak size ne kazandıracak merak ediyorum ama, bir fikre katılmıyorsanız, aksinin ıspatını koyarak gelmelisiniz, hakaret ederek değil
- Google Kuruluş: 4 Eylül 1998 bu demek oluyor ki 17 yıl 3 ay 16 günlük mühendislik harikası firma olan Google. Rakip olarak iki yıllık "analiz" yapan siz ve sizler gibi bizler. (rica ediyorum küçümsediğimi sanmayın sizinle kendimi eşit görüyorum burada, normalde görmem.)
- r10 üyelerinden akıllı olanlar ve bu işten ciddi para kazananlar site şovu yapmaz, çünkü ne kadar kendini afişe edersen para yapan ürünlerini ifşa edersen rakibin çoğalır.
- 1,5 yıl önce gündeme gelen konuyu güncellemenin ana başlığı diye insanlara sunarsan, kafaları karıştırırsan eğer tavrım sert olur kusura bakmayın.
- İspat yapmama gerek yok, çünkü seninki bir tez olarak kabul görmüyor. Ortada herhangi bir sayısal veri, bunun yanı sıra belge yok. Yani analizlerin yetersiz.
- İlle de ispat görmek istiyorsan konu içeriğinde paylaştığın videonun yayınlanma tarihine bak https://googlewebmastercentral.blogs...ng-signal.html birde şu yazının yayınlanma tarihine bakabilirsin.
Son 3 - 6 ay içinde Off Page SEO yapmamış yalnızca SSL satın almış bir siten varsa ve trafiğinde %80'lik bir artış mevcutsa tamam derim heh bu adam haklı helal olsun. Ama bak bu güncellemeyle yükselen bir sitemi göstereyim SSL filan da yok çünkü olması da gerekmiyor her site için!
Yaklaşık 5 10 dakikamı harcadım sırf konuyu görüp heyecanlananlar için amacım sana cevap vermek değil, ziyaretçileri bilinçlendirmek. Koyun sürüsü gibi takılmayın böyle tutarsız bilgilerin peşine rica ediyorum burayı terk edin (lafım size değil).