Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okuyan arkadaşların kaçırdığı bir detay var.

Bu konu "17 ocakta neden hitleriniz düşüyor" konusuna açıklık getirmek için değil.

16/17 Ocak tarihinde Google tarafından açıklaması da yapılan, 2014 den beri muallakta olan bir konunun akıbeti konusu. Eğer konuya "niye benim hitlerim düştü 20 gündür" diye giren varsa, boşa vakit kaybetmesin. Konu başlığına da yazdım "ipucu" diye. İnsanlar neden gözünün önündekini okumaktan aciz?
Olmasını istediği şeyi bulamayınca saydırmış millet.
Arkadaşım. Sen emek verip fikrini beyan etmişsin fakat insanlarda fikrini yazınca ben de tarafsız şekilde okuduğumda sanırım sen de yazılanları okumaktan ve anlamaktan aciz gibisin. Sen nasıl bir konu açmışsan millet de fikrini beyan ediyor. Sen belki ödül bekliyorsun yazdıklarına karşılık fakat forum üyeleride kendi fikirlerini beyan etmiş. Senin yazıdaki görüşünü esas alırsa insanlar https ye geçmeleri gerekli izlenimi çıkıyor ortaya. Ben de farklı düşünen biriyim açıkçası. Ben de bekleyip görme taraftarıyım. Yıllardır google benzer durumlarla karşı karşıya bırakabiliyor bizleri.

Onca zaman bu vb durumlarda olumlu ve olumsuz etkilenen sitelerim oldu. Eleştiriye açık olmalısın..

Vesselam.