iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yaptığı aslında spam ama Google'ın spam olarak algılamamasının nedeni bulunuyor. 1.si yakın içerikli başlıklar giriyor alakalı konular gibi gösteriyor, 2.si uzun vadede işe yaramayacağını bildiği için ip değişiyor içerik siliyor ekliyor sürekli dğeişim içerisinde. Otomasyona bağlamış sistemi. Bunu Google'ın çözmesi mümkün değil. Önemli olan bu ipleri indexletebilmek.

Özgün içerik olayına gelince biraz daha değişti şu son 3-4 ayda durumlar biraz daha spama yöneldi iş. 13-14 yıldır bu işi yapıyorum gittikçe eski sisteme dönmeye başlıyoruz. Eskiden abc oyunu oyna abc oyna abc oyunu abc oyunları diye içeriklere kelimeler eklerdik yükselirdik şimdi de sistem ona dönmeye başladı.
aynen bu olayda da o var zaten ! son günlerdeki açıklamaların aksine ( arkadaşların forumda paylaştığı) yok "title, url yap dizine gir olayı kalktı artık" söyleminin tam zıddı bir durum oluştu. adamlar baktığım her cümlede title ve url hazırlayıp içini bu saçma metinler ile doldurup arayada serpiştirerek anahtar kelimeleri sayfaları indexletiyor. semantik filan hikaye tabi bu direk ormantik seo yapımı oluyor .. hali ile asab bozucu oluyor.. bu ara rekabetli bir cümleye kastım.. yeni site gerçi ama 9. sayfadan giriyorum tesettür giyim için 1 gün kalıyor ertesi gün yok yok! adamlar bir de sıra yükseliyor.! gıcık olmamak elde değil .. tabii bu sektöre mahsus değil dediğim sadece. çok fazla sektörde karşıma çıktığı için dikkatimi çekti..