Kendime ait wordpress ile alakalı içerikler paylaştığım bir sitem var. Site de SEO paketi de satmayı düşünüyorum.

Forum da SEO işi ile uğraşan ve paket satan bazı arkadaşlar var. Günlerdir incelemediğim konu kalmadı neredeyse. Fakat bir türlü karar veremiyorum. Çoğunun konusu 2012-2013'de açılmış kimisi de yeni açmış konularını. Aşağı yukarı pakette ki işlemler aynı. Son yorumlara göz gezdirdiğimde daha bir çoğu teslim edilmediği yada etkisini göstermediği için olumlu yorum yazılmamış.

İsmini vermek istemiyorum ama bazı arkadaşların verdiği referanslara göz gezdiriyim dedim ama çoğu siteyi belirtilen sıra da göremedim. İlk sayfada dediği site 2-3 sayfa geride çıkıyor yada yok. Zaten çoğu referansta eski olduğu için değiştirilmemiş. Kafam o kadar karışık ki yazı yazıp geri siliyorum.

Sizce bu SEO paketlerini alıp satmak mantıklı bir iş mi yoksa bulaşılmamalı mı? Bu paketlerden satın alan arkadaşlar varsa ve pm den bana tecrübelerini yazarsa sevinirim.

Not: 5-10 liralık seo paketlerinden bahsetmiyorum. Kategoride ki en fazla satış yapan konulardan bahsediyorum.