JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yıllardır clone yapan biri olarak, ilk defa böyle bir hata almaktayım ve saatlerdir hatayı çözemedim.
Sunucu yedeğini dışa çıkartırken, tam %6'da hep şu hatayı vererek iptal oluyor çıkartım.

Uzun düzenlemeler yaptığım bir sunucu, sıfırdan aynı işlemleri yapmak istemiyorum, vakit kaybı.
Daha önce benzer sorun başına gelen oldu mu? acaba.
%6'ya kadar sorunsuz gelen dışa çıkım, neden burada hata verip, kendi kendine iptal etmekte bir türlü anlamamaktayım.
Bilgisi olsan üyelerden, yardım beklemekteyim, teşekkür ederim.

Not: Bölüm yanlış ise, taşınsın lütfen.

Daha önce denk gelmemiştim ancak verilen hataya bakılırsa klonlama sırasında bağlantının kesildiğini söylüyor. Benzer dosya aktarım işlemlerinde genelde yazılımsal veya donanımsal firewall'lar bu duruma neden olabiliyordu. Hem VMware yüklü olan sunucuda hemde klonlamayı çektiğiniz sunucuda firewall ayarlarını kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca Esxi firewallı da SSH girişlerine izin verdikten sonra SSH bağlantısı yaparak "esxcli network firewall set --enabled false" komutuyla firewalları kapatıp denemenizde de fayda var. Tekrar firewallı aktif etmek için "esxcli network firewall set --enabled true" yapabilirsiniz.